Contact

Total Blitz SRL
Bucuresti
CUI:
RO 2340 2040
Tel: 0723 330 666 - 0747 071 096
Termopane Rehau, Gealan si Salamander
blitz@geam-termopan.net

Termopane Rehau, Gealan si Salamander

Profile Termopan Firma Total Blitz SRL are o experienta de 9 ani in montarea usilor si ferestrelor din tamplarie pvc cu geamuri termopan, iar experienta a peste jumatate din angajati o depaseste pe cea a firmei. Societatea noastra ofera solutii optime pentru case, blocuri, hoteluri, spatii comerciale etc.

Tamplaria PVC Gealan, Rehau sau Salamander cu geam termopan este produsa cu utilaje moderne, acest proces fiind complet automatizat si controlat computerizat, conferind astfel produsului final calitate de exceptie. Rehau si Gealan sunt cele mai cunoscute de pe piata romaneasca in domeniul tamplariei pvc cu geamuri termopan.

De-a lungul timpului am lucrat cu diferite profile de tamplarie PVC, in ultimii ani ne-am oprit asupra acestor 3 tipuri de profile (Rehau, Gealan si Salamander) pentru a corespunde cerintei clasice a pietei: termopane ieftine, dar de calitate

Acest site a fost un din primele 2 siteuri din Romania care a avut implementat un calculator online de preturi termopane, inca de la inceput dorind sa fim total transparenti in relatia cu clientii nostri.